Vind jouw product hier

Spotlight:

20/12 - 24/12 2013

Tim Vinke | Product & Interior Design

Tim Vinke is member sinds 2009 en het afgelopen jaar meerder malen actief betrokken geweest bij projecten van Hodnl Houseofdesign. Zo heeft Tim meegewerkt aan OntmoetDesignop de Wonen en Co beurs, was hij ontzettend hard aan het werk op DMY Berlin om de prachtige stand van Groninger Design te maken en mochten we tijden Designxpo, de door hem gemaakte, presentatie kubussen gebruiken!

We hebben het laatste nieuws geplukt van zijn Facebook pagina 
Tim Vinke - Product & Interior Design

Pi-stool en BigFoot verkrijgbaar in mixstore in Amersfoort..
Nog niet eens officieel geopend en de producten van Tim zijn al verkrijgbaar in de MixstoreBlend&Blender in Amersfoort. Deze mixstore combineert wellness, accessoires, design, eten en drinken. Zo kun je er een behandeling boeken, een krantje lezen met een kop koffie erbij, of natuurlijk design kopen! 

Big Foot verkrijgbaar via crowdfunding project..
CrowdyHouse stimuleert uniek design via crowdfunding. Als Tim zijn doel behaald dan kan hij de producten realiseren en dus leveren. Een fantastische manier omdat de tussenschakels worden ontweken. Door crowd funding weet de ontwerper waar hij qua oplage aan toe is, hij hoeft geen risico te nemen, en geen winst af te staan. Daardoor kan de prijs voor de consument laag blijven en ontstaat er geen overproductie. Prachtig!! Tim heeft al 60% van zijn doel behaald. Je hebt nog 13 dagen om hem te helpen! 

Ga naar: http://crowdyhouse.nl/

big_foot_512  

big_foot_1_512

 
Share |