Vind jouw product hier









Spotlight:

24/12 - 01/01 2014

Textiel-ontwerpersduo Plustwee

Vandaag is Plustwee precies 1 jaar en 3 dagen lid van Hodnl Houseofdesign. Plustwee is een ontwerpersduo dat bestaat uit de dames Marjolein Perin en Sandra Jongedijk. Zij zien de samenwerking als grote meerwaarde vandaar dat ++ het logo is van het merk. 

Op de website leggen de dames de aanvulling zo uit: ‘De gelaagdheid in ++ producten is de som van onze kwaliteiten; Marjolein is sterk in het creëren van texturen en structuren in selectief gekozen materialen in combinatie met wolvilt. Sandra’s kracht ligt in het vinden van kleurcombinaties, vorm en compositie en het ontwerpen van prints.’

Diverse kussens, gebaseerd op het Nederlandse landschap, werden door het Dagblad van het Noorden omschreven als ‘kleine kunstwerkjes, die met passie en toewijding zijn gemaakt’. Deze kussens waren de eerste ontwerpen van het duo. Tegenwoordig zijn er ook pantoffel en sjaals van het merk verkrijgbaar. 

In Groningen kun je in de Eco Popupstore terecht voor de producten van het duo. De winkel in de zwanestraat die ook tijdens Wonen in Groningen haar deuren opende en waar Sandra Jongendijk zich met hart en ziel voor inzet.

Meer informatie via: www.plustwee.com , www. eco-popupstore.nl , www.marjoleinperin. ,www.vansan.nl

jonge_vent_512

sandra_512




Share |