Vind jouw product hier

Spotlight:

22/11 - 30/11 2015

Gespot tijdens de DDW: Nature meets Design

Op de Dutch Design Week heeft Nature Meets Design verschillende projecten en showcases gepresenteerd. Ook werden er verschillende sessies gehouden, waarbij iedereen kon samenwerken aan uitdagende oplossingen voor maatschappelijke problemen. Door het koppelen van verschillende kennisgebieden zoals onderzoek, design en beleid stimuleerden zij hier nieuwe onverwachtse ideeën.

Er werden vragen gesteld als: Hoe kunnen we onze landbouw en voedselproductie verduurzamen en technologische innovaties versnellen? Welke kansen kunnen we benutten om slimmer samen te werken met de natuur? En hoe kunnen we de waarde van de natuur zichtbaar maken en nieuwe samenwerkingsvormen voor agro- en natuurinnovaties ontwikkelen?

Nature Meets Design biedt een platform dat vernieuwende samenwerkingen met de natuur stimuleert en op een creatieve manier werkt aan groende uitdagingen. Nature Meets Design houdt zich onder andere bezig met het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken met behulp van design in samenwerking met natuur.

Meer informatie over Nature Meets Design en de projecten.

img_3435_512_01
Share |