Vind jouw product hier

Volken de Vlas organiseert expositie in galerie Waarkunst
By: Volken de Vlas Vormgeving, 03-12-2014

In de wintermaanden organiseert Volken de Vlas een expositie in galerie Waarkunst in 't Waar. De expositie met als titel 'LICHT' toont werk van 10 kunstenaars en ontwerpers. Werk dat licht geeft, licht oogt, licht verbeeldt, licht oogt. Er is werk te zien van Carolijn Slottje, Henk Slomp, Gerard de Hoop, Josse Veen, Maike vd Kooij, Marc van Vliet, Martijn Westphal, Oscar Venema, Peter Meijer en Volken de Vlas.

De opening vindt plaats op 21 december, op de kortste dag, het winterpunt. De dagen zullen weer lengen en lichter worden. Wat is er treffender dan op zo’n dag deze nieuwe expositie te openen; De opening wordt om 15:15 uur verricht door KEERSOM met de voorstelling ‘uw voorbeeld hier’. Een nederlandstalige/piano/film/sample/muziek-collage. De voorstelling duurt ongeveer 30 minuten.

Na de opening is het mogelijk om te genieten van een 3-gangen diner verzorgd door ‘Verse Aarde’
Vooraf even reserveren op info@verseaarde.nl - 0620037969. Het diner begint om 18:00 uur en is volledig plantaardig!

De expositie loopt van 21 december t/m 22 februari.

Galerie Waarkunst is een ruime galerie in een grote Oldambster boerderij. De galerie heeft een grote beeldentuin en meerdere expositieruimtes, een bioscoopzaal en een restaurant. De galerie ligt in het kleine dorpje 't Waar in Oost-Groningen, op zo'n 30 autominuten van de stad. Naast veel beelden en schilderijen is er een permanente collectie design van vooral Groningse ontwerpers in de galerie ondergebracht.

 

volken_expositie_waarkunst_512


<< back

Share |