Vind jouw product hier

Tentoonstellingen Lambert Kamps
By: Lambert Kamps, 09-02-2012

Lambert Kamps heeft meegewerkt aan een aantal tentoonstellingen die de komende tijd te zien zijn Groningen en Helsinki.

Bouw Jong
Bouw Jong een tentoonstelling naar ontwerp van Lambert Kamps over diverse plannen voor nieuwe jongeren huisvesting toert door Groningen. Na de hal van ROEZ en de hal van het Hanze complex op het Zernike terrein nu tot eind februari in het Harmoniegebouw van de Rijks Universiteit Groningen aan de Oude kijk in het Jatstraat. De expositie zal daarna naar de openbare bibliotheek verhuizen en ook nog te zien zijn op de architectuur Biennale in Rotterdam.

De Campagne
De door Lambert Kamps ontworpen tentoonstelling “De Campagne” over ideeën voor een tijdelijke inrichting van het voormalige suikerfabriek terrein is tot 2 maart te zien in de hal van de Diens ROEZ aan het Zuiderdiep in Groningen.

Cozy shelter
Speciaal voor de tentoonstelling ‘Designworld’ in Helsinki ontwierp Lambert Kamps een schuilplaats. De opblaasbare constructie bestaat uit een gebogen buis van 220 meter en refereert aan de buitenzijde aan een verdedigingswerk van zandzakken terwijl de binnenkant gemaakt van wollen dekens enkel zacht- en geborgenheid uitstraalt. Op de tentoonstelling is verder werk te zien van vele andere bekende en minderbekende ontwerpers. De expositie is onderdeel van Helsinki World Design Capital 2012 http://www.designmuseum.fi/en/nayttely/designworld-3/

 


<< back

Share |