Vind jouw product hier

Stel je eigen designkast samen met de Meander van Odesi
By: Odesi, 14-06-2012
PERSBERICHT

Stel je eigen designkast samen met de Meander van Odesi

DEN HAAG 12 juni 2012 - Geheel nieuw bij Odesi: een designmeubel dat zelf is samen te stellen. Tussen de slingerende eiken delen zijn ongelofelijk veel opstellingen mogelijk. Een grafisch hoogstandje, maar bovenal praktisch omdat je zelf de indeling kunt bepalen. De Meander is ontworpen door Marjolein Kap en is vanaf nu te bestellen tegen een leuke introductieprijs bij Odesi.
 width=
'Meander' door Marjolein Kap, een kast die naar eigen wens is samen te stellen - hier afgebeeld: Meander 1.  width=
 align=Marjolein Kap over de Meander:
"Praktische opbergruimte is altijd geliefd en steeds vaker is er vraag naar een oplossing op maat. Vanuit mijn eigen werk als interieurarchitect merk ik dat hier veel behoefte aan is. En terecht, want elk huis is anders en persoonlijke smaak speelt een belangrijke rol.

Vanuit deze ervaring is het concept voor de Meander ontstaan: een universeel meubel dat naar wens is op te bouwen en eenvoudig in gebruik. Desondanks heeft de Meander een geheel eigen, herkenbare stijl door de slingerende beweging van de houten delen".


 width=


Het is een meubel met veel opbergruimte dat door de gebruiker zelf op een ideale manier is in te delen. Maak de Meander laag om hem te kunnen gebruiker als TV meubel of dressoir. En hoog als boekenkast of room divider.  width=
Dankzij de stevige bouwkwaliteit staat het meubel als een blok. Je hoeft niet bang te zijn dat deze zal verschuiven of bewegen. Je bent hierdoor niet gebonden aan de wanden, dus wees creatief!

 width=
 width=
 width=
 

De Meander is online bij Odesi te bestellen als First Edition: de eerste 10 bestellingen ontvangen een korting van 10%. Kijk snel op de website.

www.odesi.nl/meander
 width=

 
  Odesi: Dutch Design Online
Lulofsstraat 55 (36)
2521 AL Den Haag, Nederland
www.odesi.nl/

info@odesi.nl
T +31 70 389 88 59

 width= Odesi op Twitter
 width= Odesi op Facebook

 
<< back

Share |