Vind jouw product hier

Roderick Vos en Bert Plantagie hebben elkaar opnieuw gevonden
29-03-2012

Roderick Vos en Bert Plantagie hebben elkaar opnieuw gevonden in een aantal verrassende ontwerpen. Met Pasen staan twee nieuwe banken van Roderick Vos in de winkels: de Jigsaw en de Stitch. Als aanvulling op de eerdere Monty banken serie is er nu ook een Monty fauteuil. Daarnaast is er de nieuwe eettafel Float.

Jigsaw - ontwerp: Roderick Vos
De Jigsaw dankt zijn naam aan de bijzondere detaillering: het zitkussen loopt over in de armleuningen als een puzzelstuk (Jigsaw).
Een strakke bank voor liefhebbers van moderne meubels. De bijpassende fauteuils zijn zo mogelijk nóg spannender qua design, door de iets achterover hellende armleuningen. In stof of leder.

jigsaw1_512jigsaw2_512

Stitch - ontwerp: Roderick Vos
'Kussenbank' Stitch is een heerlijke, knusse bank met een warme uitstraling. Aan de buitenkant minimalistisch van design. De binnenkant gevuld met comfortabele kussens. De bank dankt zijn naam aan de opvallende stiknaden. De losse kussens kunnen naar wens voor en achter in verschillende kleuren bekleed worden; om letterlijk in een handomdraai te zorgen voor een andere sfeer.

stitch1_512

moodworks1_512
Fotografie, Jeroen van der Spek

Monty - ontwerp: Roderick Vos
De Monty is een uitnodigende fauteuil met een sympathieke vormgeving waarbij direct de uitgekiende verhoudingen tussen rug, zitting en armen in het oog springen. Mooie details zijn de schuine inkepingen tussen armen en zit en de gietpootjes uit één stuk.

monty1_512

Float - ontwerp: Roderick Vos
Een eettafel waarbij het dunne blad op de aparte poten lijkt te drijven. Het blad is verkrijgbaar in hout (alle houtsoorten- en kleuren uit de bert plantagie  collectie), maar óók in glas. De speciaal ontworpen poten zijn leverbaar in geborsteld en gepolijst aluminium, maar ook in gespoten zwart en wit. Zo kan deze stijlvolle tafel naar ieders persoonlijke smaak worden samengesteld. Float is leverbaar in elke gewenste afmeting. Ook als salontafel.

 

fiout1_512

fioat2_512

Fotografie, studio Reflex

 

 

 

 


<< back

Share |