Vind jouw product hier

Palmleather crowdfunding campagne online!
By: Tjeerd Veenhoven - Studio Tjeerd Veenhoven, 26-06-2013

Palmetti is een biologisch afbreekbare slipper van palmbladen. Deze slipper wordt op een verantwoorde manier geproduceerd in India. Met dit initiatief willen de oprichters (o.a. Studio Tjeerd Veenhoven) het gebruik van dierlijk leer, rubber en plastic reduceren. Het doel is het vergroten van wereldwijde bewustwording, maar het is nog steeds slechts een klein initiatief. Schaf daarom een Palmetti product aan, dan heb je niet alleen een aantrekkelijk en uniek product, maar draag je tevens bij aan een duurzamere wereld!

House of Design laat graag weten dat vanaf heden de Crowfund Campagne Palmetti is gestart op IndieGoGo. Palmleather crowdfunder via deze link krijgt men de mogelijkheid om bij te dragen aan het verantwoord opschalen van de productie van Palmleer in India.

Tjeerd Veenhoven heeft een tijd geleden ontdekt dat de miljoenen hectare palmbladeren die in Zuid India als afval wordt beschouwd erg goed gebruikt kunnnen worden voor de productie van tassen, tabled sleeves, bookcovers en slippers. 

Deze laatste, de Palmetti, is een slipper die flexibel, zacht en duurzaam is om te dragen. Interesse? Steun dan dit project op IndieGoGo en ben één van de eerste Nederlanders met een prachtig palmleren product!

www.palmetti.nl 
www.palmleather.nl 
www.tjeerdveenhoven.com 
www.indiegogo.com/at/palmetti 

 

gesneden_slippers


<< back

Share |