Vind jouw product hier

Overdracht - Ontwerper van het Seizoen #4
By: Albert Geertjes, 28-05-2015

Na Albert Geertjes en Tjeerd Veenhoven is het tijd voor Gert-Jan Soepenberg om op 6 juni om 20:00 uur de titel “Ontwerper van het Seizoen” over te dragen aan de Ontwerper van het Seizoen #4. De titel Ontwerper van het Seizoen is in het leven geroepen door House of Design en zet één seizoen lang een ontwerper in de spotlight.

ovhs-logo-wit-zwartblok-def_512

Voor dit concept werkt House of Design – gedurende drie maanden - samen met één ontwerper. Het doel is om stil te staan bij de gedachten en maakprocessen die aan productontwikkeling vooraf gaan. Dit concept biedt één ontwerper gericht een podium. House of Design zoekt naar samenwerkingspartners om deze ontwerper tijdens het seizoen in de spotlight te zetten. De activiteiten rondom de ‘Ontwerper van het Seizoen’ staan altijd in het teken van gerichte aandacht, het bieden van netwerk en de uitwisseling van kennis en inspiratie. 

Met de presentatie tijdens De Nacht van Kunst en Wetenschap zien we dat het concept goed ontvangen wordt. CBK Groningen zag mede door dit concept aanleiding Gert-Jan Soepenberg uit te nodigen voor de presentatie in Academie Minerva. Samen met de nog te onthullen nieuwe ontwerper exposeert Soepenberg zijn werk. Deze nieuwe ontwerper van het seizoen spreekt Soepenberg aan door zijn autonome insteek in combinatie met de techniek die hij gebruikt. In die ontwerpen ziet Soepenberg het plezier van het maakproces terug. Beide ontwerpers exposeren hun werk aan de praediniussingel 59 vanaf 19:30 uur. Om de presentatie te kunnen zien na 19:30 uur heb je een ticket nodig van De Nacht van de Kunst en Wetenschap.

House of Design nodigt je uit voor een exclusieve preview

Wil je samen met ons proosten op de nieuwe Ontwerper van het Seizoen? Kom dan naar de overdracht op zaterdag 6 juni om 20:00 uur. Meld je voor 3 juni aan via jolinde@houseofdesign.nl en krijg een exclusieve preview van de presentatie die Soepenberg samen met de nog te onthullen ontwerper heeft ingericht voor De Nacht van Kunst en Wetenschap zonder een ticket te kopen.


<< back

Share |