Vind jouw product hier

Marnix Kleefman ontwerpt samen met studenten voor ProRail
By: marniX-rated, 25-04-2012

Marnix Kleefman geeft nu ongeveer een half jaar les op de Haagse Hogeschool. Een lopend project is de ombouw van de oude DubbelDekker-Sprinters [van DDAR naar DDZ]. Hierbij wordt de carrosserie behouden, maar het gehele interieur wordt verwijderd. Samen met studenten heeft Marnix producten bedacht en ontworpen hiervoor. Zij hebben deze producten gemaakt van het interieur van de eerste generatie dubbeldekkers. De kernwoorden van deze opdracht zijn: duurzaamheid en klantbeleving. 

NedTrain
NedTrain is specialist op het gebied van onderhoud van treinstellen. Een lopend project is de ombouw van de oude DubbelDekker-Sprinters [van DDAR naar DDZ].

Hierbij wordt de carrosserie behouden, maar het gehele interieur wordt verwijderd.
In het kader van duurzaamheid wil NedTrain nieuwe producten uit het oude interieur ontwikkelen. Daarbij wil ze deze producten gebruiken om zich te profileren bij de reiziger als een maatschappelijk verantwoord, duurzaam bedrijf.

Al het materiaal dat uit de 240 DDAR’s wordt gedemonteerd en niet in de DDZ’s kan worden hergebruikt is beschikbaar  voor deze ontwikkeling.

1255277623ddar2eklaslou_512

1255278538ddar1eklaslou_512

1255277555ddarmarktonde_512

trein


<< back

Share |