Vind jouw product hier

Fenneke Wortelboer geeft presentaties tijdens Wonen&Co de beurs
By: Kleur&Vorm, 04-03-2014

kleurvorm_mooi-lelijk_512
Titel: Is het mooi of is het lelijk?

Tijdens de NieuwbouwXLbeurs in november (2013) heeft Fenneke Wortelboer van Kleur&Vorm presentaties gegeven over de gevoelskant van wonen. Het was een groot succes. Daarom is zij door de organisatie gevraagd om ook presentaties te houden op Wonen&co de beurs. Iedere dag geeft Fenneke een presentatie over de gevoelskant van wonen.

Bekijk hier de vooraankondiging van Wonen&Co de beurs. 

Thema: De gevoelskant van Wonen 
Bij een huis inrichten gaat het niet alleen om een mooi plaatje! Er spelen onbewust zaken mee die je welbevinden kunnen beïnvloeden. Hoe komt het dat je je op de ene plek prettig en op een andere onbehaaglijk voelt? Prettig wonen heeft met gevoel te maken. Tijdens de colleges van Fenneke Wortelboer ervaar je de verschillende effecten die van invloed zijn op de rust en samenhang in je interieur.

Tijden:
Donderdag 13 maart: 20.00 uur 
Vrijdag 14 maart: 18.00 uur 
Zaterdag 15 maart: 12.00 uur 
Zondag 16 maart: 12.00 uur 

Fenneke Wortelboer 
Fenneke Wortelboer is gespecialiseerd in wat ruimte en kleur met je doen en ontwerpt vanuit de gevoelskant van wonen. Van kleuradvies, woonmetamorfoses, ontwerp van keukens en badkamer tot en met een compleet huis vanuit hoe de ruimte van binnen ervaren wordt. Ieder aspect heeft effect op de andere.

 


<< back

Share |