Vind jouw product hier

Dek je tafel in Functionals' stijl
By: Studio Roderick Vos, 07-09-2011

Het najaar voor de deur , tijd om te dineren aan een gezellige en stijlvol gedekte tafel. Functionals helpt je graag bij het creëren van een elegante en verfijnde sfeer voor je gasten. 

Patterns Table linen
Ontworpen door textielontwerpster Claire Vos. Met het Patterns tafellinnen heeft zij de specifieke eigenschappen onderzocht van damast, een van de oudste weefmethoden ter wereld. Voor dit ontwerp heeft ze een lichtgrijs Schots motief als uitgangspunt genomen. Het motief komt tevoorschijn en verdwijnt in een crèmekleurige achtergrond.

Claire Vos is geboren om textielontwerper te worden. Zoals ze zelf zegt: “De liefde voor textiel zit in mijn bloed. Het produceren van textiel en keramiek zit al generaties lang in mijn familie”. Ze heeft zich gespecialiseerd in het vertalen van traditionele technieken en vormen, zonder de kwaliteit van de materialen die ze gebruikt uit het oog te verliezen. Haar inspiratie mag ze dan uit een Indonesisch ikat-weefsel of Nederlandse wollen deken halen, het eindresultaat heeft een moderne uitstraling en een bijna grafische of industriële kwaliteit.

De set Patterns tafellinnen bestaat uit één tafelkleed met zes servetten, gemaakt van 50% katoen en 50% linnen.Prijs per set Euro 249,-verkrijgbaar via: www.roderickvosshop.nl

patterns_table-linen_detail-5_512

Patterns table, linnen.

patterns_table-linen_napkin_512

Pattern table, linnen, napkin.

patterns_table-linen_tablecloth_512

Patterns table, linnen, tableclot.


<< back

Share |