Vind jouw product hier

Atelier Gert-Jan Soepenberg naar Design Week Milaan 2015
18-03-2015

Al enige tijd zijn de producten van Gert-Jan Soepenberg te verkrijgen via Crowdy House; een online marktplaats die meubel-, mode-, en productontwerpers in staat stelt hun ontwerpen te presenteren en in series te produceren. Doordat de winkel wegvalt gaat de steun van de consument direct naar de designer. Dit betekent een eerlijke winst voor de designer en de beste prijs voor de consument.

Hoewel Crowdy House voornamelijk bekend is als crowdfunding platform zetten zij ook andere middelen in om ontwerpers een platform te bieden en zodoende is Atelier Gert-Jan, als 1 van de 3 ontwerpers, gevraagd om mee te gaan naar Milan Design Week 2015 om demonstraties te geven van het maakproces van VASE #1 tijdens ‘Design Made Possible’ van Crowdy House.

origineel_formaat_soepenberg_by_jenne_hoekstra_512

In het kader van de 54e editie van ‘Salone del Mobile’ staat Milaan van 14 t/m 19 april 2015 in het teken van design. Hoewel een adres moeilijk te achterhalen geeft de website van ‘The Dots Connecting’ aan dat Crowdy House, en dus ook Atelier Gert-Jan, tijdens Milan Design Week 2015 te vinden is op het volgende adres:

Design Made Possible
Undai 5
Via Ventura 6, 20134 Milan

 

*Gert-Jan Soepenberg is uitgeroepen tot derde Ontwerper van het Seizoen. In dit concept werkt House of Design gedurende drie maanden samen met één ontwerper om maakprocessen en gedachtegangen achter producten in de spotlight te zetten. 


<< back

Share |