Vind jouw product hier


30/06 2017 - 29/09 2017

Expositie We gaan het meemaken

Van 30 juni tot 30 september kun je naar de expositie van We gaan het meemaken in de bibliotheek in Leens.

Met de expositie tonen  de resultaten van ons onderzoek naar de mogelijkheden van gewassen, materialen, kennis en talent in de gemeente De Marne. Ontwerpers tonen hun onderzoek naar materialen als hennep, klei, schelpen, koolzaad en zeewier. Je ziet verschillende toepassingen en producten. Scholieren van het Hogeland College hebben les gehad in 3D denken en doen. Ze geven een presentatie van hun ‘Huis van de toekomst’.

Bibliotheek Leens is gevestigd aan de Breekweg 2, voor openingstijden zie biblionetgroningen.nl.

We gaan het meemaken is een project van House of Design en wordt financieel ondersteund door Gemeente De Marne, Provincie Groningen en Loket Leefbaarheid Groningen. Met de expositie sluiten we een eerste deel van ons onderzoek af. Na de zomer gaan we verder!

wghm-expositie-uitnodiging-voorkant_mail_512


details >>
01/10 2017 - 02/10 2017

Wonen in Groningen 2017

Voor Wonen in Groniingen werken vijf ontwerpers met vijf winkeliers aan nieuwe producten voor de winkels, gemaakt van lokale gewassen of restmaterialen.

De koppels zijn: HOLTBAR + Lisette Bokma, Laif & Nuver + Christiaan Koopman, FOLK + studio joop, Verroest + Ron Caspers en O42 Interieur + Wieke Alberts.

Zondag 1 oktober presenteren de ontwerpers de uitkomsten en het werkproces in de winkels. Daarnaast is er een gevarieerde winkelroute met allerlie lokale producten en lekkernijen.

Meer informatie lees je op www.wonen-in-groningen.nl, daar vind je t.z.t. ook het plattegrondje.Share |