Find your product here

For now dutch only!

Voorzitter
Prof. dr. ir. J.C. Brezet is de voorzitter van de raad van toezicht en beter bekend als Han! Brezet doceert sinds 1992 aan de TU Delft. Hij is onderzoeksdirecteur bij de faculteit Industrieel Ontwerpen en directeur van de Graduate School waaraan meer dan 100 promovendi deelnemen. 
Ook is hij vanaf het begin betrokken, als coördinerend professor, bij de Faculteit Design for Sustainability en jureert hij voor de Gasterra Transitie Jaarprijs, het initiatief ‘Duurzame Lintjes’, en het televisieprogramma ‘Het beste idee van Nederland’.

Penningmeester
Aeilko Bakema wordt Koos genoemd en hij is tegenwoordig de Penningmeester in de raad van toezicht van House of Design. Koos is voormalig directeur van het Groningse bedrijf Hut & Co. En heeft naast zijn functie als directeur veel ervaring als registeraccountant. 
Een registeraccountant heeft de wettelijke bevoegdheid om een accountantsverklaring af te geven over de getrouwheid van een jaarrekening.

Raadslid
Tjeerd Veenhoven is industrieel ontwerper. Hij woont en werkt in Groningen en heeft aan de Academie Minerva  en aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem gestudeerd. Hij is al een hele tijd lid van House of Design en vanaf nu raadslid in de raad van toezicht. 
In 2011 wint Tjeerd met zijn palmleren slippers ‘palmetti’s’ de aanmoedigingsprijs van ‘De Materiaalprijs 2011’ van de Stichting DOEN. Tjeerd is als ontwerper ambassadeur en voorloper in Biobased Design.


Share |