Find your product here

House of Design is a platform for professional design. HoD stimulates the innovative strength of designers and presents this to SMEs, gouvernment and public. Therefor we initiate and organise projects, national and international. We aim for sustainable and innovative solutions.

House of Design works from the opinion that professional designers have the tools to make the world future proof. Because of their inventiveness they are the base of a sustainable community.

 

 

 

 

We gaan het meemaken krant

By: admin on 2018-02-16

Als afsluiting van het project We gaan het meemaken hebben we een krant gemaakt waarin je meer leest over het project en de resultaten.

'Fantastisch dat mensen, jong en oud, kennis hebben kunnen maken met de nieuwste ontwikkelingen' - schrijft burgemeester Koos Wiersma in zijn column.

krant_wghm_200_02

 


read more >


Expositie We gaan het meemaken in provinciehuis

By: admin on 2018-01-18

expowghm_provhuis_512- no english text available - Dinsdag 16 januari opende gedeputeerde Nienke Homan de tentoonstelling van het project "We gaan het meemaken" in het provinciehuis.
De Provincie ondersteunt het project financieel. Homan vertelde dat ze blij was met deze presentatie. Het is een voorbeeld van de waarde die provincie Groningen kan toevoegen aan een project en het toont en dat er kansen liggen voor een duurzame lokale productieketen. De tentoonstelling is te zien tot 12 februari.

 


read more >


Testing Window to Europe

By: admin on 2017-12-20
read more >


5 designs stay in the shops

By: admin on 2017-10-03
read more >


to archive>
>

Events:

11/02 2018 - 27/03 2018

Kunstspotters gezocht voor schrijf- en videoredactie

Kunstspot is het platform voor de professionele beeldende- en toegepaste kunst in Groningen. Jonge, getalenteerde professionals maken verhalen die de actuele en maatschappelijke ontwikkelingen in de kunst laten zien. 


read more >>